Scentsstudio

World

Creative

ScentsStudio


Begin maart 2020 ben ik gestart met iets nieuws! Namelijk met het aanbieden van de producten van Scentsy! Een aantal maanden geleden kwam ik dit zelf tegen op een facebook groep, en het eerste wat ik dacht was 'wat een super gave producten'. Behalve hun super leuke geur producten werken ze ook samen met Disney. Hierdoor hebben ze nog eens een super gave productenlijn. Omdat ik hier zelf zo enthousiast over ben, wil ik jullie hier ook graag kennis mee laten maken. Ik laat je graag kennis maken met een deel van mijn favoriete producten!

Scentsy Buddy Simba

Scentsy heeft een heleboek leuke buddies. Simba vind ik persoonlijk één van de leukste buddy's. Maar dat komt ook echt omdat ik de film 'The lion King' ook wel één van de mooiste disney films vind. Bij iedere buddy zit een bijbehorende Scent Pak

Wings Warmer

Voor ieder interieur is wel een mooie warmer te vinden. Zelf houdt ik erg van de kleur paars en daarbij vind ik deze wing warmer met vlinders heel erg mooi. Ben je benieuwd naar alle andere warmers?

Check de knop hieronder!

Scentsy Wax bars

Één van mijn favoriete geuren is
'Stroopwafel Delight' een geur uit de bakkerij serie. Kan ook eigenlijk niet missen voor mij als bakkersvrouw! Maar er zijn nog veel meer geuren die ik geweldig vind! Benieuwd naar alle geuren? Klik op de knop hieronder!

Organisseer een Party bij jou thuis


Ben je nu door het zien van deze pagina en door het zien van deze pagina ook enhtousiast geworden? Neem dan --> hier <-- contact met mij op. Ik kom graag bij jou langs voor een Ladies Night / Scentsy Geur Experience. Gezellig onder het genot van een kop koffie/thee of een wijntje met iets lekkers, gezellig met elkaar bijkletsen en natuurlijk kennis maken met de super lekkere geuren van Scentsy!  Als host profiteer je ook van leuke extra's! Geen tijd om thuis een party te organiseren! Geen nood! In deze moderne tijden waarbij we niet meer zonder internet kunnen, is er ook de mogelijkheid om je party online te geven!

Meld je nu aan als Party Host!

of

Bezoek alvast mijn online Launch Party


Scentsy Clip Buddy

In mijn startpakket zat een super leuke clip buddy. Hobo The Cat met 'Sunkissed Citrus'geur. Het leverde een hilarisch moment op in de supermarkt, toen manlief mij op afstand rook (maar dan op een positieve manier! :D ) toen ik deze lieve schattige buddy aan mijn tas had hangen.

Geurbloemen

Op iedere plek genieten van de heerlijke geuren van Scentsy doe je met een geurbloem. Een geurbloem in je hal kan al een heerlijk frisse binnenkomer zijn voor je visite! Ook op het toilet zijn deze geurbloemen ook zeker geen overbodige luxe. :) Ze zijn er in diverse geuren.

Scentsstudio op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs over de producten van Scentsy? Volg dan mijn facebook pagina! Scentsy brengt regelmatig nieuwe producten en/of geuren uit.
Wil je oo nog genieten van exclusieve aanbiedingen, Wordt dan lid van de
BFB Productions FB Groep

Get in Touch


Adres: Thomsonstraat 108, Dronten

Email: info@bfb-productions.nl

Telefoon: 06 19289820
(Alleen via Whatsapp)

BFB Productions


© Copyright. All Rights Reserved.

Quote


Creativiteit is maar een woord,

het is wat je ermee doet wat de

definitie bepaald