Wie ben ik

World

Creative

Bianca


Creatief vormgever & horeca medewerker

Over mij

 

Hoi, mijn naam is Bianca en ik ben de creatieve geest achter deze projecten!

Ik doe precies wat ik leuk vind en daar haal ik enorm veel energie uit!

Mensen blij maken, dat is wat ik het liefste doe.

Wat is er nu mooier dan dat je dat op zo'n feestelijke manier kunt doen?

Het verzorgen van traktaties, taart, fotoshoots en kado's!

Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

 

Mijn passie voor creativiteit begon al op zeer jonge leeftijd!

Vroeger was ik al gek op knutselen en tekenen! Op mijn 15e kreeg ik een boek 'websites maken voor kinderen' en was ik dus al druk met het ontwerpen van websites (voor mezelf).

Na de middelbare school volgde een logische stap. Ik ging naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Daar heb ik de opleidingen DTP (Desktop Publishing) en Multi media produktie gedaan. 

 

Uiteindelijk heb ik qua werk van alles gedaan, maar niet op grafisch gebied helaas!

Maar hobbymatig ben ik er nog altijd mee bezig geweest. Evenals de zoektocht naar wie ik ben als persoon en waar ik voor sta.

Ik sta voor creativiteit! Dat is mijn passie en daar wordt ik blij van! En in welke vorm dat is? Dat maakt niet zoveel uit, want ik vind heel veel leuk! Daarom combineer ik gewoon alles waar ik goed in ben! Op deze manier krijgt BFB Productions toch de gewenste vorm die helemaal bij mij past.

 

Het idee van BFB Productions bestaat ook al sinds mijn puberteit. Ik wilde heel graag mijn eigen webdesign bedrijf. Maar deze bedrijfjes kwamen als paddestoelen uit de grond. En zie jezelf  dan maar eens te onderscheiden. In de jaren die volgden heb ik mezelf als hobby altijd bezig gehouden met het grafische vak. En kwam ik eigenlijk in 2018 tot de conslusie dat ik juist diversiteit wil. Waarom zou je verschillende onderdelen niet kunnen samen voegen? En dat is wat ik nu ben gaan doen! Een combinatie van verschillende onderdelen die ik leuk vind. Knutselen, bakken, fotograferen en vormgeven.

LIGHT UP YOUR CREATIVITY


Als creatief vormgever doe ik graag alles wat ik leuk vind!

Op zoek naar een leuke traktatie of taart?

Bij de traktatiestudio is niets te gek en helemaal speciaal voor u gemaakt! Ideaal voor als u zelf geen tijd heeft of geen behoefte heeft om de keukenprinses uit te hangen! Ik neem deze taak graag uit handen en zo heeft u er helemaal geen omkijken naar! Woont u in de Omgeving Dronten, Biddinghuizen of Swifterbant kom ik uw bestelling zelfs gratis bij u langs brengen op een moment dat u het beste uit komt.

Of u nou een gezinsfotoshoot of een cakesmash fotoshoot wilt, bij fotografie Bianca is niets te gek.

Ik denk graag met u mee en wanneer u zelf bepaalde ideeën heeft is dat ook altijd goed.

Uw wensen zijn dan ook van groot belang.

Een fotoshoot is meer dan alleen een paar foto's maken. Een goede sfeer en vleugje gezelligheid doet daarom ook wonderen. Ik neem daarom alle tijd die nodig is om voor u een mooie set foto's te schieten.

Creatief bezig zijn! Dat is mijn passie! En zoals u misschien al opgemerkt heeft doe ik dat op verschillende vlakken. Naast fotografie en traktaties maak ik ook graag kado's op maat!

Dit kan van alles zijn! Luiertaarten als kraamkado of voor een babyshower. Of kado's voor bijvoorbeeld een housewarming! Het kan allemaal. En ik neem graag die zorg uit handen en u komt altijd met een uniek speciaal op maat gemaakt kado aan!

Get in Touch


Adres: Thomsonstraat 108, Dronten

Email: info@bfb-productions.nl

Telefoon: 06 19289820
(Alleen via Whatsapp)

BFB Productions


© Copyright. All Rights Reserved.

Quote


Creativiteit is maar een woord,

het is wat je ermee doet wat de

definitie bepaald